top of page

Nitron F01 Arıza Kodu

Demirdöküm Nitron kombi ekranında bazı dönemlerde yer alan hata kodları kombi kullanıcılarını oldukça düşündürür. Kombi elektronik cihaz olduğundan dolayı her zaman normal çalışır diye bir durum söz konusu değildir. Her elektronik cihazın olduğu gibi kombide zaman zaman bazı hatalar verebilir. Bu nedenle bugünkü sayfamızda sizlere de Nitron kombide F01 arıza kodu ile alakalı birtakım bilgiler vereceğiz. Alt kısımda yer alan açıklamalarımızı okuyarak sizlerde yaşadığınız sorun hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Nitron F01 Arızası Ne Anlama Gelir?

Kombi ekranında yer alan bu hata kodu aslında tüketicilerin sıkça yaşadığı bir durum olarak bilinir. Kombi ekranında yer alan bu arıza kodu kombide aşırı ısınma durumunun olduğunu gösterir. Yani kombide aşırı ısınma durumu söz konusu olduğunda cihaz kendini bloke ederek kullanıma kapatır. Nitron F01 arızası yer alan bir kombide aşırı ısınma durumu meydana geldiği için kendini bloke etmiş anlamını taşır.

nitron f01 arizasi

Arızalı Olabilecek Parçalar; Kombi ekranında bu tür hata kodu alıyorsanız cihazınızın limit termostatında sorun var demektir. Limit termostatın görevi cihazda aşırı ısınma durumu söz konusu olduğunda belirli uyarılar sonucunda cihazı kullanıma kapatması yani bloke etmesidir.

Servis Çağırmadan Neler Yapılır? Nitron kombi kullanıcılarının bu tür hata kodu karşısında yapabilecekleri herhangi bir işlem söz konusu olmamaktadır.

Önemli: Kullanıcı olarak bu tür hata kodu ekranda görüyorsanız kesinlikle müdahale etmeden servis talebinde bulununuz.

  • Değişimi yapılan her parça için sizlere firmamız servis ve işçilik garantisi vermektedir. 1 yıl verilen garanti içerisinde aynı parçadan olası sorun yaşamanız halinde sizlerden tekrardan herhangi bir ücret talebinde bulunulmaz.

Sizlerde işlemlerinizi daha sağlıklı ve kalıcı olabilmesi için mutlaka uzman teknisyenlerden yardım ve destek almalısınız. Her zaman müşterilerimizin talep ve isteklerine önem veren bir firma olarak yıllardır olduğu gibi bugünde hizmetinizde bulunmaya devam etmekteyiz.


Teknik Bilgiler
bottom of page